понеделник, 5 декември 2011 г.

Мигел де Унамуно - „Живата поема на любовта”, избрани разкази


Излезе.
„Живата поема на любовта”, избраните разкази на Мигел де Унамуно (1864-1936).
Отне малко повече време, но дори ще има представяне по радиото в петък, 9 декември 2011 г., около 13 ч., „Артефир” на „Христо Ботев”.
Ще се появи и на панаира на книгата тази седмица.

15 коментара:

ранни записвания 2012 в Бодрум каза...

предизвика интерес при мен, поздрави и до скоро

доставка на вино каза...

Книгата е страхотна. Има много романтика вътре, малко драма и нещата от живота. Заслужава си човек да я има и да я прочете. И честно казано мисля, че ще хареса на всеки: )

Niky каза...

Радвам се, че съчетанието от философия, ироничен тон и прости думи се е харесало :) за мен този автор е особено скъп заради високите си идеи и особената си живост :) още от гимназиалните години ме примами...

Новини каза...

Страхотна публикация. Продължавай в същия дух!

диабетични храни каза...

Книгата ме заинтригува след толкова положителни ревюта. Изглежда дълбокомислена, ще се опитам да я намеря :)

Екскурзии Испания каза...

Мигел де Унамуно има разкошни разкази, които трябва да се прочетат. Има много романтика в тях. Идеална компилации, книгата ме заинтригува.

средиземноморски круизи каза...

Много съм доволна и щастлива, че най- на края излезе дългоочакваната от мен, а и ние само то мен разбира се книга „Живата поема на любовта”, избраните разкази на Мигел де Унамуно (1864-1936).В нея са събрани най-0хубавоте откъси. Мигел има разкошни разкази. Добре изграден стил на писане и вдъхновение.Голям философ и по някакъв особен ироничен начин ни предава своята информация и гледна точка.Изключително заинтригуваща книга,която усещам, че ще препрочитам.

екскурзия египет каза...

Много се радвам, че вече излезе „Живата поема на любовта”, която е с избраните разкази на Мигел де Унамуно (1864-1936). Наистина отне повече време, но като разбрах, че ще има представяне по радиото в петък към 13 ч., „Артефир” на „Христо Ботев” разбрах, че чакането си заслужава.Само се надявам да не се замотая с много работа и да не успея да си включа на тази радиостанция. Хубаво е, че ще можем да я намерим и на панаира на книгата тази седмица. Дано да има достатъчно бройки за всички, или поне да има за мен.Книгата била много добре написана на хубав стил.

доставка на плодове и зеленчуци каза...

Най после излезе така дълго чаканата от мен поема „Живата поема на любовта”, с всички избраните разкази на Мигел де Унамуно от (1864-1936). Един великолепен писател. Със страхотен стил на писане и начин на предаване на информацията. Честно казана наистина отне малко повече време докато излезе, но все пак ще има представяне по радиото, което за жалост и аз няма да мога да слушам.На панаира ще има и доста други добри произведения, които се надявам,че ще успея да закупя.Благодаря за статията.

нова година Лондон каза...

Радвам се че най-накрая Мигел де Унамуно - „Живата поема на любовта”, избрани разкази ще стигне и до мен.

paco rabanne 1 million каза...

Толкова чакана и на края дочакана книга е тази „Живата поема на любовта”, където има подбрани разкази на Мигел де Унамуно , със сигурност ще бъде едно чудесно и незабравимо четиво, което ще се открои от другите със стил и качество на изказване. Веднага ще бъде изкупена просто съм убедена. Вече съм си я поръчала и ми е спокойно, че ще има и за мен, оставаше и след токова чакане да не мога да я имам и да я взимам на заем, че ще да стане комично сред приятелите ми на които не спрях да говоря за нея.

почивки каза...

Избраните разкази са чудесни и си заслужава да се прочетат една невероятна книга е това.

почивки каза...

От кога чаках да излезе...„Живата поема на любовта”, избраните разкази на Мигел де Унамуно (1864-1936).Ще се опитам непременно да се сдобия с нея на панаира, трябва да я имам и всеки според мен ще научи нещо интересни неща ако я прочете. Вярно че се забави книгата, но все пак всичко хубаво си заслужава чакането колкото и да е то.В последно време наблюдавам че българите почнахме да четем повече,което силно ме радва,или поне в метрата така изглежда.Блога е супер и се радвам че ни информирате по този начин.

екскурзия египет каза...

И аз благодаря за тази информация, че е излезнала така чаканата с трепет книга „Живата поема на любовта”, и то с избраните разкази на Мигел де Унамуно (1864-1936).
Наистина отне малко повече време, но дори ще има представяне по радиотопо „Артефир” на „Христо Ботев”тъкмо тръгвайки за работа може да се чуе,жалко само че съм го изпуснал де, но още днес отивам да си закупя книгата.Ще се появи и на панаира на книгата , от където може да се закупят чудесни книги и то с намалена цена, как да не се възползва човек.

Ранни записвания почивка в Халкидики каза...

Няма спор, че доста време чакахме „Живата поема на любовта”, избраните разкази на Мигел де Унамуно , но е факт, че вече спокойно можеме да си я намерим по магазините и да си я купим.Преди две седмици случайно я видях и разбира се нямаше как просто ей така да я подмита имайки предвид колко неща съм чела за нея и че е на този автор е грехота да не се прочете творбата.Написана на висок стил но разбира се всичко съвсем спокойно и плавно попива в мозъкът ни което е страхотно.Много вдъхновяващ книга,която крие и тайни, но четеш ли бавно и се замисляш може да ги откриеш.Да откриеш много неща за себе си и за любовта която е толкова силна, че може да постигне всичко.Пишете ни пак с подобни творби.